Leverandør log-in

I FlexLeas samarbejder vi med forhandlere, der sælger produkter med serienummer på til andre virksomheder, om at tilbyde finansieringen til slutbruger.

Leasing kan bruges til at øge salget

Vi tror på, at er finansieringen klaret, så kan sælger og slutbruger bedre koncentrer sig om det væsentligste - nemlig selve produktet. 

Finansieringen er et biprodukt, men kan være en af årsagerne til slutbrugers afslag. Ved blot at nævne i præsentationen af produktets egenskaber, at finansieringen medfølger, så har sælger fjernet en indsigelsesmulighed. 

Uddannelse og hjælpeværktøj

Jo bedre man er informeret og har fået uddannelse til de værktøjer, som der stilles til rådighed, jo nemmere sker salget. FlexLeas medvirker til at uddanne sælgerne til at kunne anvende leasing i dagligdagen og hver enkelt sælger får undervisning i de værktøjer, som FlexLeas stiller til rådighed. 

Minimumsgrænsen for finansiering

Der er ingen minimumsgrænse for indhentning af et finansieringstilbud.

Fordele for vores leverandører

  • Konkurrencedygtige finansieringsløsninger
  • Mulighed for at afslutte handlen, mens du sidder sammen med kunden
  • Adgang til hjælpeværktøjer for sælgerne
  • Adgang til at se vilkår på de finansieringsaftaler du har indgået i samarbejde med FlexLeas. Det giver et overblik og sparer tid
  • Rådgivning og sparring samt uddannelse af sælgerkorpset, så finansiering i form af leasing bliver en integreret del i salget.
  • Mulighed for at få en finansieringsavance
  • FlexLeas udarbejder dokumenterne. Du skal blot indtaste oplysningerne om kunderne og aktivet de ønsker, så vil dokumenterne blive lagt frem i pdf format - klar til underskrift.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at vide mere

Du finder vores kontaktoplysninger ”her

Login for leverandører

Her kan du som leverandør...

Login