Andre brancher / andre muligheder

Alle brancher anvender maskiner / hjælpemidler i en eller anden udstrækning. Det hjælper i produktionsprocessen, kaffepausen, under salget, på lageret, i den kreative proces, køkkenet eller blot i venterummet.

Alle steder er der et behov for at få strikket en god finansieringsløsning sammen, der involverer både egenkapital, leasing og måske bank.

FlexLeas ser gerne på alle aktivmasser og forsøger at medvirke til løsninger til gavn for slutbruger.

Leasing er:

  • Op til 100% finansiering
  • Bedre likviditet. Egenkapitalen og måske bankfinansieringen kan anvendes til at optimere den daglige drift.
  • Meget enkelt at budgetterer med leasingydelsen og nem at bogføre som en løbende driftsudgift. Du forvandler store anskaffelsessummer til overskuelige månedlige leasingydelser.
  • Momsen af selve aktivet betaler FlexLeas, mens du som virksomhed kun bliver pålagt en mindre moms af den løbende leasingydelse.

Fuld brugsret:

  • Selvom du ikke ejer udstyret, så har du fuld brugsret til udstyret. Og i takt med at du ønsker at udskifte aktivet til noget nyere er det en let proces at udføre med en leasingkontrakt.

Når du arbejder med FlexLeas får du en løsningsorienteret samarbejdspartner, der arbejder for at alle parter i et leasingarrangement får optimeret værdien af samarbejdet.

Prøv os. Vi kan kontaktes ”her”.

Få et leasingforslag

Bliv kontaktet af vores konsulent og hør mere omkring vores leasingservices.