Blog Image

Flex Leas A/S

Med baggrund i en stigende ordreindgang har FlexLeas ApS stiftet datterselskabet Flex Leas A/S med henblik på at udvide aktionærkredsen.

Under hensyntagen til selskabets vision og mission vil selskabet intensivere arbejdet med at fokusere på, hvorledes det kan optimere og medvirke til, at de danske leverandører og producenter øger deres omsætning såvel indenlands som på eksportmarkederne.

Bestyrelsen for Flex Leas A/S er:

Hubert de Linde: Regional salgsdirektør med ansvar for Norden, Baltikum og Benelux for et stort Amerikansk selskab indenfor salg af kreditvurderingssystemer. Har stor erfaring i IT løsninger til den finansielle sektor. Skal medvirke i vejledning omkring udvikling af nye, tidsbesparende eller innovative systemer samt omkring kreditvurderinger.

Kim Jensen: COO/CFO i østjysk virksomhed med stort fokus på eksport. Har tidligere arbejdet indenfor den finansielle sektor i mange år. Driver sideløbende egen virksomhed med flere underleverandører indenfor ejendomsrenovering. Er aktiv i bestyrelser bl.a. med et socialt ansvar. Skal medvirke med sine kompetencer omkring ledelse, salg og finansiering.

Thomas Julian Gravers: Arbejder som chefjurist i en dansk IT-bank med datterselskaber over hele verden. Tidligere uddannet og praktiseret som advokat ved et stort dansk advokatfirma. Er formand i Flex Leas A/S og vil i bestyrelsen medvirke bl.a. omkring juridiske forhold.  

  • Del: